Τι να πιεις για να χάσεις κιλά

20 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι πολύ πιθανό να σου έχουν πει ότι σε περίπτωση που κάνεις δίαιτα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να πίνεις καθημερινά νερό με στυμμένο λεμόνι για να χάσεις πιο γρήγορα τα ανεπιθύμητα κιλά.

Σου παρουσιάζουμε τρεις πόσιμες εναλλακτικές λύσεις, με τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα.

1. Νερό

Από μόνο του έχει θετική επίδραση στην απώλεια βάρους, καθώς συμβάλλει στην απελυθέρωση υγρών μέσω της διούρησης. Παράλληλα, οι ειδικοί σου προτείνουν να το... εμπλουτίσεις με μερικά παγάκια. Επέιδή αυτόματα θα πέσει η θερμοκρασία του σώματός σου, χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια για να τη διατηρήσεις. Αυτό συνεπάγεται καύση περισσότερων θερμίδων.

2. Καφές

Δεν θεωρείται τυχαία το "ενεργειακό ποτό" της Φύσης. Δύο με τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα, σου δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να ασκηθείς για περισσότερη ώρα και με μεγαλύτερη ένταση, χάνοντας κιλά.

3. Πράσινο τσάι

Ευεργετικά αποτελέσματα έχει και η κατανάλωση πράσινου τσαγιού, καθώς περιέχει λιποδιαλύτες. Παράλληλα, έρευνες έχουν δείξει ότι όσι κατανάλωναν τέσσερα φλιτζάνια πράσινου τσαγιού ημερησίως για δύο μήνες, έχασαν περισσότερα κιλά από εκείνους που κατανάλωναν αντίστοιχη ποσότητα νερού για 6 μήνες.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ