3 στάσεις για να ανάψει ξανά η σπίθα!

Λογικό είναι μετά από κάποιο διάστημα να έχει επέλθει μια κάποια σεξουαλική ρουτίνα στη ζωή σου. Προσοχή! Δεν λέμε ότι είναι καλό, αλλά είναι φυσιολογικό. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρελαίνεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις παρακάτω τρεις στάσεις για να συνέλθετε σεξουαλικά και φυσικά να τις εφαρμόσετε με τον παρτενέρ σου.

  1. Η «ανάποδη καβαλάρισσα»

Ο σύντροφός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ παίρνεις θέση από πάνω του, με την πλάτη σου όμως γυρισμένη προς αυτόν. Έτσι, και τον ερεθίζεις με τη θέα των οπίσθιών σου και εσύ είσαι ελεύθερη να φαντασιώνεσαι όποιον θέλεις εκείνη την ώρα.

  1. Το «βαθύ κάθισμα»

Ο σύντροφός σου κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Έρχεσαι και κάθεσαι επάνω του, πρόσωπο με πρόσωπο. Έτσι επιτυγχάνεται καταπληκτική διείσδυση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και περισσότερη οικειότητα.

  1. Η στάση «τι μαγείρεψες»

Όπως, ίσως υποψιάστηκες εδώ δεν ρίχνεις το βάρος στη στάση, αλλά στο μέρος του σπιτιού που επιλέγεις να κάνεις σεξ. Εάν δεν το έχεις κάνει στην κουζίνα ακόμα, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Τραπέζι, πάγκοι στη διάθεσή σας για να δοκιμάσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα