Στοματικό σεξ: Tι θέλεις να ξέρει ο σύντροφός σου

22 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην πλειοψηφία των γυναικών που σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρεις στοματικό σεξ στον σύντροφό τους.

Υπάρχουν, όμως, 5 σκέψεις που κάνεις κατά τη διάρκεια ή μετά την πράξη σχετικά με την αντιμετώπιση που έχεις από τον παρτενέρ σου για το συγκεκριμένο θέμα.

1. Να σου πει ένα "μπράβο"

Εφόσον καταφέρεις να τον κάνεις να πιάσει τα 0-100 σε μικρό χρονικό διάστημα, ζητάς μια ανανγώριση. Σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να σου πει ένα "μπράβο", να σου αναγνωρίσει την προσπάθεια τουλάχιστον.

2. Μην σπρώχνεις, έρχομαι

Σίγουρα σκέφτεσαι κι εσύ, πότε επιτέλους θα σταματήσει να σου σπρώχνει το κεφάλι προς το συγκεκριμένο σημείο. Άγνωστο...

3. Πονάνε τα γόνατά μου

Ασφαλώς και το να έισαι στα γόνατα ικανοποιώντας το αγόρι/σύζυγο σου είναι πολύ αισθησιακό, όμως υπάρχει και το πρακτικό ζήτημα που μόνο εσύ σκέφτεσαι: Πονάνε τα γόνατά σου. Οπότε, καλό θα είναι να μην περιμένει συνέχεια να κάνεις το ίδιο πράγμα.

4. Καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη;

Όπως γίνεται συνήθως, η θεωρία από το πρακτικό κομμάτι απέχει έτη φωτός. Αυτό που σκέφτεσαι είναι εάν όντως ο σύντροφός σου πιστεύει ότι αυτά που βλέπει στις αισθησιακές ταινίες μπορούν να συμβούν και στην πραγματικότητα.

5. Η ενημέρωση δεν βλάπτει

Επειδή στη ζωή σου είσαι γυναίκα που θέλει να προλαβαίνει το... κακό, έτσι και στον συκγκεκριμένο τομέα σκέφτεσαι ότι θα ήθελες, όταν ετοιμάζεται να τελιεώσει, να σε ενημερώνει λίγο πιο πριν για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις (βλ. έντονος βήχας, αναγούλα κλπ.)

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ