Κάνε την κλειτορίδα σου χαρούμενη!

Όπως είναι πολύ πιθανό να ξέρεις, υπάρχουν δύο τύποι οργασμού: Ο κλειτοριδικός και ο κολπικός. Εάν είσαι… φανατική του πρώτου, διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι 5 στάσεις που θα κάνουν την κλειτορίδα σου να «φουσκώνει» από χαρά!

Το «ανάποδο κουτάλι»

Ξαπλώνετε αντικριστά ο ένα στον άλλον. Σηκώνεις ελαφρά το ένα σου πόδι, περνώντας το πάνω από τον γοφό του. Έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις τον ρυθμό της διείσδυσης πιέζοντας λίγο περισσότερο τη βουβωνική του χώρα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να φέρει το χέρι του πίσω από τον ποπό σου, χαϊδεύοντας παράλληλα την κλειτορίδα σου.

Το «μαργαριτάρι»

Πρόκειται για μια παραλλαγή του «ιεραποστολικού». Η βασική διαφορά είναι ότι καθώς έχεις τα πόδια σου ανοιχτά, τα πιάνεις από τα γόνατα ή χαμηλά στις γάμπες και τα τραβάς προς το μέρος σου. Με τον τρόπο αυτό, το πέος του παρτενέρ σου τρίβεται περισσότερο στην κλειτορίδα, κάνοντάς σε να… σπαρταράς από ηδονή.

Η «σκυλίσια ζωή»

Ναι, καλά το κατάλαβες… Η κλασική στάση που παίρνεις θέση στα τέσσερα. Βασική λεπτομέρεια, σε περίπτωση που επιδιώκεις τον ερεθισμό της κλειτορίδας σου: Να έχει μακριά χέρια ο παρτενέρ σου. Κι αυτό γιατί καθώς είναι από πίσω σου, μπορεί να χαϊδεύει με το ελεύθερο χέρι του την «πέτρα του σκανδάλου». Οργασμός εγγυημένος!!

Το «ιεραποστολικό»

Αυτό που λέμε « διαχρονική αξία». Είναι μια στάση που, εκτός από καλή διείσδυση, σου δίνει τη δυνατότητα να ερεθίσεις και την κλειτορίδα σου. Οι περιγραφές περισσεύουν στην περίπτωση αυτή.

Η «γέφυρα που γέρνει»

Ξάπλωσε ανάσκελα και ανασήκωσε την λεκάνη σου, ώστε πλέον να στηρίζεσαι στην πλάτη σου και τις πατούσες σου. Μπαίνοντας ο σύντροφός σου ανάμεσα στα ανοιχτά σου πόδια έχει την κλειτορίδα σου στο… πιάτο, κάτι που το επιτρέπει παράλληλα με τη διείσδυση να «παίζει» μαζί της μέχρι οι φωνές σου να ακουστούν στην απέναντι πολυκατοικία!

Προσοχή! Μην ξεχνάς ότι σε όλες τις παραπάνω στάσεις, αν ο παρτενέρ σου δεν θέλει, μπορείς και μόνη σου να βρεις τη λύση χαϊδεύοντας και ερεθίζοντας εσύ η ίδια την κλειτορίδα σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα