Λονδίνο: Έξι τραυματίες σε επίθεση με οξύ

24 Σεπτεμβρίου 2017

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση με οξύ στο Στράτφορντ του ανατολικού Λονδίνου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο εμπορικό κέντρο Westfield, μετά από αψιμαχία μεταξύ δύο ομάδων ανδρών.

Τις πρώτες βοήθειες δέχτηκαν από διασώστες στο σημείο έξι άτομα, με την διακομιδή στο νοσοκομείο να κρίνεται απαραίτητη για τρεις από αυτούς.

Οι τραυματίες, αρχικά πιστεύονταν πως ήταν σε διαφορετικά σημεία την στιγμή της επίθεσης, προκαλώντας φόβους ότι οι επιθέσεις ήταν τυχαίες.

Όπως, όμως, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, οι τραυματίες σχετίζονταν με την επίθεση ενώ ένας 15χρονος συνελήφθη με τη κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας Άντε Αντέλακαν αναφερόμενος στο περιστατικό δήλωσε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αυτό που αρχικά πιστεύαμε ότι επρόκειτο για τυχαίες μεταξύ τους επιθέσεις, μετά από έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων».

Κανείς από όσους συμμετείχαν στο περιστατικό δεν υπέστη βαριά τραύματα.

Όπως δήλωσε στο BBC υπάλληλος ταχυφαγείου της περιοχής, ένα από τα θύματα έτρεξε στο μαγαζί για να ξεπλύνει το οξύ από το πρόσωπό του: «Υπήρχαν ουλές γύρω από τα μάτια του και προσπαθούσε να ρίξει νερό».

Πηγή: news247.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...