Σήμερα το μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη - 40 ημέρες από τον θάνατό της

24 Σεπτεμβρίου 2017

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη! Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου έφυγε ήσυχα στον ύπνο της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους αγαπημένους ανθρώπους.

Σήμερα η οικογένεια της Ζωής θα βρεθεί στον τάφο της μεγάλης ηθοποιού όπου και θα τελέσουν το 40ημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους θα βρεθούν σήμερα στον τάφο της Ζωής Λάσκαρη.

Διάβασε την ανακοίνωση της οικογένειας…

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:30,

τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών, για την ανάπαυση της ψυχής της λατρεμένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ-ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Ο σύζυγος: Αλέξανδροςγ

Τα παιδιά: Μάρθα, Μαρία - Ελένη

Η εγγονή: Ζένια

Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι

Η κηδεία της έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τις 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά, με τον σύζυγο, τα παιδιά της και όλους τους αγαπημένους φίλου και συνεργάτες να βρίσκονται εκεί για το τελευταίο χειροκρότημα την μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ζωή Λάσκαρη: Η μεγάλη ανακάλυψη της Φίνος Φιλμ, η πορεία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και οι άνθρωποι που τη σημάδεψαν


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ