Μαρία Μενούνος: Νέες αποκαλύψεις για την περιπέτεια της υγείας της

25 Σεπτεμβρίου 2017

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Maria Menounos μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλός της.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια στέκεται πάλι στα πόδια της, χαμογελάει ξανά και δεν διστάζει να κάνει αποκαλύψεις για την περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας στην εκπομπή The Dr. Oz Show, το επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα της υγείας της.

«Απλώς το κρατήσαμε πολύ μεταξύ μας και είχαμε έναν "κωδικό" γι' αυτό», ανέφερε εξηγώντας πως το κατάφερε χάρις σε μια... «έμπνευση» από την παιδική της ηλικία.

«Λέγαμε τον όγκο "Ντέμπι", γιατί μεγάλωσα και ήθελα πάντα το όνομά μου να είναι Ντέμπι», με τον παρουσιαστή να απορεί: «Και ήθελες να είναι η Ντέμπι;». «Ναι, έλεγα, "αχ, η Ντέμπι με πεθαίνει σήμερα"» απάντησε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας της μητέρας τς, η οποία έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο: «Πάνω από όλα αισθάνομαι πολύ τυχερή που λειτουργώ κανονικά και είμαι σχεδόν φυσιολογική και δεν έχω πια καρκίνο», είπε.

Πηγή: star.gr

Φωτογραφία: Instagram


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...