5 είδη οργασμού που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν

Είναι εντυπωσιακό το πόσα πράγματα αφορούν στον γυναικείο οργασμό και τελικά γνωρίζεις λιγότερο από τα μισά. Όχι δεν φταις εσύ που δεν σου τα είπανε. Γι αυτό διάβασε παρακάτω 5 νέα είδη οργασμού που ίσως να μην γνώριζες καν και πήγαινε τη σεξουαλική σου ζωή σε άλλο επίπεδο!

Τραχηλικός οργασμός

Κι όμως… Μπορείς να βιώσεις οργασμό του τραχήλου της μήτρας. Η ύπαρξή του εν μέρει αμφισβητείται από τους ειδικούς, όμως μαρτυρίες σχετικές επισημαίνουν ότι υπάρχει! Επιτυγχάνεται μέσω της βαθιάς διείσδυσης και προκαλεί μια πολύ γλυκιά αίσθηση, με αποτέλεσμα να αποκαλείται και «γλυκός οργασμός». Ανατομικά, «υπεύθυνο» θωρείται ένα σημείο που βρίσκεται κάτω από τον τράχηλο. Ο τρόπος που τον βιώνουν οι γυναίκες ποικίλλει, αφού κάποιες κάνουν λόγο για έντονο πόνο, ενώ άλλες μιλάνε για έντονο οργασμό.

Το σημείο

Μετά το σημείο G, να σου και το σημείο U. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο οργασμός του σημείου αυτού είναι ο οργασμός που βιώνεις στην ουρήθρα (στα αγγλικά urethra). Ο οργασμός αυτός εκδηλώνεται με το λεγόμενο squirting, δηλαδή την εκτόξευση υγρών από τον κόλπο κατά την επίτευξη οργασμού. Συνήθως, συνδέεται με τον ερεθισμό της κλειτορίδας, ενώ για το… εμφανές αποτέλεσμα του οργασμού σου υπεύθυνος είναι ο αδένας Skene.

O μικτός οργασμός

Στην περίπτωση αυτή, έχεις συνδυασμό οργασμών που σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Προκύπτει όταν ερεθιστούν δύο σχετικές ερωτογενείς περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις μαζί κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό, αλλά μπορεί και να έρθεις σε οργασμό με διείσδυση και συνεχές άγγιγμα στις ρόγες σου.

Ο οργασμός της άσκησης

Ο συγκεκριμένος οργασμός μπορεί να σου συμβεί, την ώρα που ασκείσαι. Δεν εκδηλώνεται τόσο έντονα όσο ο οργασμός την ώρα του σεξ, όμως θα λέγαμε ότι «την κάνει τη δουλειά του», αφού σύμφωνα με ειδικούς, αλλά και σχετικές μαρτυρίες προκαλεί ένα πολύ έντονο αίσθημα ευχαρίστησης. Οπότε, αν αρχίσεις να χαμογελάς ξαφνικά την ώρα που κάνεις διατάσσεις, μην εκπλαγείς.

Ο πρωκτικός οργασμός

Πρόκειται ίσως για τον πιο απολαυστικό οργασμό, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος γύρω από το όνομά του! Πολλές γυναίκες που κάνουν πρωκτικό σεξ, λένε ότι άπαξ και ξεπεράσεις τον αρχικό πόνο που προκαλεί η πρωκτική διείσδυση, τότε η απόλαυση μπορεί να είναι ανεπανάληπτη, ξεπερνώντας ακόμα και αυτή του… ορθόδοξου σεξ. Προσοχή, όμως γιατί αν χάσεις το μέτρο, μπορείς να υποστείς ζημιά ανεπανόρθωτή και μετά να τρέχεις στα νοσοκομεία.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.gurl.com

Σχετικά άρθρα