Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη στα μπουζούκια

25 Σεπτεμβρίου 2017

Τις φήμες για το τι ακριβώς συνέβη και χώρισε από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, περίπου έναν μήνα πριν παντρευτούν, εντείνει η δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με γοητευτική ξανθιά.

Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος χώρισαν αιφνιδιαστικά, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Πάτμο κι ενώ είχαν κανονίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 23 Σεπτεμβρίου. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, με τις φήμες να μιλούν για μεγάλο καβγά μεταξύ τους, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος αναθέρμανε τις σχέσεις του με την πρώην του, Χριστίνα Κοντοβά.

Το μυστήριο, πάντως, εντείνουν φωτογραφίες που δημοσιεύει, σήμερα, Δευτέρα, η εφημερίδα Espresso και δείχνουν τον ηθοποιό σε βραδινή έξοδο, το Σάββατο, στου Ψυρρή, με ξανθιά συνοδό. Κατά το δημοσίευμα, οι δυό τους ήταν διαχυτικοί και αδιαφορούσαν για τα «αδιάκριτα βλέμματα», ενώ, όπως διαβάζουμε, οι πρόσφατες φήμες επανασύνδεσης του ηθοποιού με την πρώην του δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Πάντως, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον ηθοποιό και τη συνοδό του σε τρυφερές στιγμές, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει ότι «τρέχει» κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

 

Πηγή: peoplegreece.com

Φωτογραφία: Ιnstagram


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...