Στοματικό σεξ: 4 συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα

Είτε το κάνεις καιρό τώρα, είτε μόλις ξεκίνησες να ασχολείσαι με το συγκεκριμένο… άθλημα, οι παρακάτω συμβουλές θα σε κάνουν να πας το στοματικό σεξ σε άλλο επίπεδο.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Επειδή λέγεται «στοματικό» δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται η χρήση των χεριών σου. Την ώρα που έχεις το πέος του συντρόφου σου στο στόμα, πιάσε τη βάση με το ένα σου χέρι και με το άλλο χάιδεψέ του απαλά τους όρχεις.

Αντιμετώπισε την κούραση

Εάν κατά τη διάρκεια του στοματικού, νιώσεις τα σαγόνια και τον σβέρκο σου να «πιάνονται», χαλάρωσε την κίνηση σου και αφοσιώσου στο «κεφάλι» του πέους, κρατώντας το στο στόμα σου. Το σάλιο και η γλώσσα σου θα τον κάνουν να νιώθει απίστευτα, ενώ εσύ θα ξεκουράζεσαι.

Γλώσσα στο σωστό σημείο

Μαρτυρίες θέλουν το σημείο, όπου η βάση του πέους συναντά τους όρχεις, να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και ερεθιστικό για τον σύντροφό σου. Δοκίμασε το γιατί για τους άντρες είναι κάτι αντίστοιχο με το σημείο G σου!

Το καλύτερο για το τέλος

Την ώρα που νιώθεις ότι είναι έτοιμος να ολοκληρώσει, κάνε την εξής «μαγική» κίνηση: τράβα απαλά τους όρχεις του. Έτσι θα κάνεις τον οργασμό του ακόμα πιο έντονο.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα