Πρωκτικό σεξ: Οδηγίες για να αρχίσεις μαζί του!

26 Σεπτεμβρίου 2017

Η ιστορία είνα συνθισμένη: Ο σύντροφός σου σε παρακαλά να δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ, όμως εσύ παραμένεις ανένδοτη. Εχει προσπαθήσε να σε καλοπιάσει με χίλιους τρόπους, αλλά δεν «λυγίζεις» με τίποτα.

Εάν, λοιπόν, κατά βάθος θέλεις να το κάνεις, αλλά κάποιοι «μύθοι» γύρω από αυτό σε κάνουν διστακτική, διάβασε μερικές βασικές πληροφορίες, για να γίνει το πρωκτικό σεξ η αγαπημένη σου συνήθεια.

1. Είναι αλήθεια ότι πονάει;

Οι ειδικοί λένε ότι ο πόνος δεν είναι ανυπόφορος, αλλά μπορεί να είναι αντίστοιχος με αυτόν της πρώτης σου σεξουαλικής επαφής. Η λύση; Τα προκαταρκτικά! Πριν ξεκινήσετε την όποια προσπάθεια, ζήτα απότον σύντορφό σουνα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τη συγκεκριμένη περιοχή. Πίστεψέ μας θα το κάνει με μεγάλη χαρά...

2. Πώς να ξεκινήσεις;

Η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Σιγά – σιγά. Μην βιάζεστε να τα κάνετε όλα με τη μια και αμέσως. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα απογοητευτείτε. Ένα δάχτυλο για αρχή και αρκετό λιπαντικό θα βοηθήσουν πολύ την κατάσταση.

3. Είναι απαραίτητη η διείσδυση;

Οι ειδικοί είναι ξεκάθαροι σε αυτό: Όχι! Εάν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη για να δεις τα πράγματα σε... βάθος, μείνε στο «παιχνίδι» των προκαταρκτικών. Ο ερεθισμός της συγκεκριμένης περιοχής μπορείνα σου προσφέρει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και να αποτελέσει το πρώτο βήμα, πριν το μεγάλο άλμα!

4. Πάρε ανάσα

Πολύ σημαντική στο πρωκτικό σεξ είναι η αναπνοή. Το να προσπαθήσεις να κρατήσεις την αναπνοή σου για να μην πονέσεις, θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Και αυτό, γιατί το κράτημα της αναπνοής συνδυάζεται με σφίξιμο των μυών. Για να μπορέσεις, λοιπόν, να κρατήσεις τον πρωκτό σου χαλαρό, θα πρέπει να ανασαίνεις κανονικά.

5. Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Επειδή η συγκεκριμένη περιοχή δεν λιπαίνεται φυσικά, όπως ο κόλπος σου, οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι σημαντικό να την λιπάνεις καλά, με την χρήση του λιπαντικού της αρεσκείας σου.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...