Σεξ: 5 λάθη που απαγορεύεται να κάνεις

29 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που ξέρουν να απολαμβάνουν το σεξ στον απόλυτο βαθμό, χωρίς τύψεις και ενοχές. Και πολύ καλά κάνεις! Παρόλα αυτά, υπάρχουν 5 βασικά λάθη που είναι πιθανό να κάνεις στο κρεβάτι και να μην το έχεις αντιληφθεί... ακόμα.

Διάβασε ποια ειναι αυτά και προετοιμάσου για ακόμα καλύτερες μέρες!

1. Μην υποτιμάς τα ΣΜΝ: Αυτό δεν χρειάζεται κανονικά να στο πούμε εμείς. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς να χρησιμποιείς προφυλακτικό. Έτσι προστατεύεσαι τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου. Σε καμία περίπτωση, εάν δεν το επιθυμείς, μην πιεστείς να μην το χρησιμοποιήσετε. Καλύτερα να χάσεις λίγη ώρα ευχαρίστησης, παρά να το μετανιώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.

2. Μην συνδυάζεις προφυλακτικά με λιπαντικό: Τα λιπαντικά που δεν έχουν βάση το νερό, εάν έρθουν σε επαφή με το latex του προφυλακτικού το καταστρέφουν, κάτι που σημαίνει ότι είσαι εκετεθιμένη σε εγκυμοσύνη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

3. Ποτέ τρόφιμα στον κόλπο: Ποτέ μα ποτέ μην το κάνεις, όσο και να μπαίνεις στον πειρασμό. Οι αίθουσες επειγόντων στα νοσκομεία γεμίζουν από περιπτώσεις γυναικών που αποφάσισαν να... παίξουν λιγάκι παραπάνω και βρέθηκαν με ένα ξένο σώμα σφηνωμένο στον κόλπο τους. Εκτός από επικίνδυνο για την υγεία σου, είναι σίγουρο ότι θα έρθεις σε δύσκολη θέση. Εάν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις κάτι, χρησιμοποίησε κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, π.χ. έναν δονητή. Tip: Το ίδιο ισχύει και για τον πρωκτό σου.

4. Μην τον πιέζεις να τελειώσει: Είτε επειδή εσύ τελείωσες και άρχισες να βαριέσαι, είτε επειδή έχεις στο μυαλό σου τι να μαγειρέψεις για αύριο και ο καλός σου δεν λέει να ολοκληρώσει και να σε αφήσει στις σκέψεις σου, αρχίζεις και τον πιέζεις να το κάνει, είτε λεκτικά, είτε με τις κινήσεις σου. Εννοείται ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνεις, καθώς όχι μόνο δεν θα το κάνει, αλλά θα εκνευριστεί και θα σταματήσει. Είναι απλό... Έλα στη θέση του!

5. Μην το παρακάνεις με την ένταση: Εάν δεν αντέχεις πιο... δυνατές καταστάσεις, μην το κάνεις με το ζόρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξεις να πονάς στον κόλπο σου και αντι για την απόλαυση θα εμφανιστούν τα δάκρυα.

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ