Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Βγάλαμε ανακοίνωση για το διαζύγιο για να προστατεύσουμε το παιδί" (βίντεο)

5 Οκτωβρίου 2017

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη. Το ζευγάρι αποφάσισε τέσσερα χρόνια μετά το γάμο να δώσει τέλος, γνωστοποιώντας την εξέλιξη στο γάμο τους με επίσημη ανακοίνωση.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και όπως ήταν φυσικό τον ρώτησαν σχετικά. Ο ηθοποιός από τη μεριά του, φρόντισε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη και τρόπο που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν.

«Αυτό σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε.

Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Για μένα είναι ύψιστο.

Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Πηγή: peoplegreece.com

Φωτογραφία: Youtube


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...