Αυνανίσου στην πολυθρόνα σου!

6 Οκτωβρίου 2017

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ο αυνανισμός είναι μια πολύ φυσιολογική συνήθεια, για την οποία φυσικά και δεν πρέπει να έχεις τύψεις και ενοχές. Εκτός από την απόλαυση και την ηδονή που σου προσφέρει, σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το σώμα σου και τι ακριβώς είναι αυτό που σου αρέσει.

Και επειδή, είναι πολύ πιθανό να περνάς αρκετές ώρες της ημέρα σου στην πολυθρόνα του σαλονιού σου, διάβασε δύο στάσεις για να εκμεταλλευτείς (και) το έπιπλο στο έπακρο.

1. «Η καβαλάρισσα»

Για την στάση αυτή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «καβαλήσεις» το μπράτσο της πολυθρόνας, με πρόσωπο προς τα μέσα. Αφού σταθεροποιηθείς, ξεκίνα να κάνεις παλινδρομικές κινήσεις, τρίβοντας την κλειτορίδα σου πάνω στο μπράτσο στον ρυθμό και την ένταση που εσύ θέλεις! Προσοχή μην πέσεις...

2. «Ο λωτός»

Η στάση αυτή είναι και εύκολη και ξεκούραστη. Κάτσε οκλαδόν στην πολυθρόνα και σήκωσε το πόδι που είναι από πάνω, αφήνοντας εκτεθειμένο τον κόλπο σου. Με το τρόπο αυτό είναι πλέον εύκολη η δίοδος στην συγκεκριμένη περιοχή. Βάλε το χέρι ή το “sex toy” σου και απόλαυσέ το!

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...