Απαγωγή Λεμπιδάκη: Προφυλακιστέοι και οι 7 συλληφθέντες

8 Οκτωβρίου 2017

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν και οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του 53 χρονου επιχειρηματία , εξερχόμενοι του Δικαστικού Μεγάρου, λίγο πριν τις 4:30 το πρωί της Κυριακής και μετά από μία μαραθώνια απολογία, η οποία ξεκίνησε από τις 9 το πρωί το Σαββάτου.-Αναζητούνται ακόμη οκτώ άτομα

Οι κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν ότι ο βασικοί υπεύθυνοι της απαγωγής κρύβονται άτομα τα οποία δεν μπορούν να αποκαλύψουν.

Μάλιστα δύο από τους κατηγορούμενους δήλωσαν στην ανακρίτρια ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τον εγκέφαλο της απαγωγής, γιατί φοβούνται ότι διατρέχουν κίνδυνο τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας που αποτέλεσε το τελευταίο κρησφύγετο στο οποίο είχαν μεταφέρει οι δράστες τον κ. Λεμπιδάκη ήταν ο πρώτος που απολογήθηκε. Δήλωσε ότι αναγκάστηκε στο τελευταίο στάδιο της απαγωγής να δεχτεί χωρίς κανένα αντάλλαγμα να «φιλοξενήσει» τη δράστη των απαγωγέων και ότι έχει μετανιώσει γι' αυτό.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση, όπως και ο 22χρονος κτηνοτρόφος από τα Χανιά.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και αναζητά άλλα οκτώ άτομα, που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αναζητούν οκτώ άτομα, που προκύπτουν από καταθέσεις και παρακολουθήσεις μεταξύ των οποίων είναι ο «φιλόσοφος», ο «Γιάννης ο Ρώσος», ο «Άκης», οι οποίοι φέρεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Πηγή: koutipandoras.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ