Κώστας Μπακογιάννης: Μιλάει για πρώτη φορά για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και το παιδί που περιμένουν

9 Οκτωβρίου 2017

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, καθώς μετά τον γάμο τους, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον καρπό του ερωτά τους.


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας όπου παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα. Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του και στις ευχές που δέχεται. Μάλιστα, αποκάλυψε τι θεωρεί άδικο!

«Θα λύσω το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας μόνος μου. Αυτό είναι το τέταρτο. Δεν ξέρω κανέναν εργαζόμενο μπαμπά, όπως δεν ξέρω και καμία εργαζόμενη μαμά, να μην έχουν τύψεις. Τύψεις έχουμε ένα βουνό. Γιατί προφανώς πάντα θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου. Προσπαθείς να είσαι ο μπαμπάς που θέλεις να είσαι, προσπαθείς να είσαι η μαμά που θέλεις να είσαι και στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό είναι η αγάπη. Είναι άδικο να μου εύχεστε “Καλή Λευτεριά”. Αυτά τα λέμε στις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια ο Κώστας Μπακογιάννης δε μίλησε μόνο για το παιδί που περιμένει αλλά και για τον άδικο χαμό του πατέρα του και για το θάνατο του παππού του που του προκάλεσε μεγάλη θλίψη. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά:

 

Πηγή: peoplegreece.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...