Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε μαθητές των Δωδεκανήσων από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

9 Οκτωβρίου 2017

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε μαθητές και μαθήτριες νησιών των Δωδεκανήσων θα προσφέρει από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από πρόσκληση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο» επισκέπτεται την Κάσο, την Κάρπαθο, τη Χάλκη, το Καστελόριζο, την Τήλο και τη Ρόδο προκειμένου να υλοποιήσει τη δράση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Η κινητή ιατρική/οδοντιατρική μονάδα του Οργανισμού θα βρίσκεται στα νησιά με τα Μέλη Εθελοντές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσων. Στόχος του «Χαμόγελου» είναι να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των νησιών της άγονης γραμμής, ιδιαιτέρα τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί ιδιαιτέρα τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσων για την πρόσκληση και για τη μακρόχρονη συνεργασία., καθώς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την άριστη συνεργασία, τη φιλοξενία και τη διατροφή του προσωπικού.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ