Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή - Ψυχασθενείς χαρακτήρισε όσους θέλουν να αλλάξουν φύλο ο Λεβέντης!

10 Οκτωβρίου 2017

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου εξέφρασε για μια ακόμη φορά από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας πως στο βαθμό που θα έχει δύναμη στο μέλλον θα επιχειρήσει την ακύρωσή του. 

«Το νομοσχέδιο παρουσιάζεται από κάποιους ως ανθρωπιστικό και είναι σαν να λένε ότι είναι απάνθρωποι όσοι δεν θα το ψηφίσουν. Τέτοια νομοσχέδια πρέπει να υπόκεινται σε μεγαλύτερη βάσανο προσυνεννόησης. Η κυβέρνηση σαν κάτι να φοβάται, σαν κάτι πονηρό να επιδιώκει, θέλει να το περάσει στο άψε-σβήσε» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως δεν είναι κατά τη γνώμη του σωστή η διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να αντιδράσει έντονα. 

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η Εκκλησία δεν θέλει να αναμειχθεί στην πολιτική, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να σέβεται η κυβέρνηση τις ηθικές αξίες. «Η Εκκλησία θέλει να σέβεσαι τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει. Δεν στέλνει επιστολές σε κανέναν τι να ψηφίσει. Η Εκκλησία δέχεται τους πάντες εφόσον δηλώσουν μετάνοια. Και την ομοφυλοφιλία και τη διεμφυλικότητα τα θεωρεί αμαρτήματα» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

«Η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος. Πολέμησε ο Παπαφλέσσας, δεν πολέμησε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Πηγή: in.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ