Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο γραφείο του στην Ασκληπιού

12 Οκτωβρίου 2017

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή το 2006. 

O δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος διατηρούσε γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους οι οποίοι του χτύπησαν το κουδούνι. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο, ενώ ο  δικηγόρος βρέθηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας πυροβολημένος στην κοιλιά πεσμένος πάνω στο γραφείο του.

Nεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως δείχνουν ότι οι δράστες εισήλθαν κανονικά στο κτίριο ως πελάτες και μάλιστα είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον άτυχο δικηγόρο. 

Ο 52χρονος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και γεννήθηκε το 1965. Είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, όπως την υπεράσπιση του Θωμά Λιακουνάκου σε υποθέσεις εξοπλιστικών αλλά και την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Energa Hellas power.

Είχε επίσης πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, αλλά στις τελευταίες εκλογές είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος. Είχε εκπροσωπήσει πρόσφατα μαζί με τον Μάκη Βορίδη τους υπευθύνους της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σε αστική δίκη που είχαν με το ζεύγος Καμμένου.

Το θύμα της δολοφονίας ήταν γιος του Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας από το 1984 έως το 1987.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...