Σαλάτα με καπνιστό σολομό

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>50 γρ. ρόκα</p>
<p>50 γρ. φύλλα κιχώριου (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ)</p>
<p>100 γρ. φέτες καπνιστού σολομού</p>
<p>20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες</p>
<p>1 κουταλιά κάπαρη</p>
<p>15 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα</p>
<p>80 γρ. αβοκάντο, κομμένο σε φέτες</p>
<p>40 γρ. σέλινο κομμένο σε φέτες</p>
<p>1 μεγάλο φοινίκι (χουρμά) ψιλοκομμένο</p>
<p>1 κουταλιά ελαιόλαδο</p>
<p>1/4 λεμονιού ο χυμός</p>
<p>10 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο</p>
<p>10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα σέλινο ή αγριοσέλινο.</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Βάζετε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα ή ένα μεγάλο πιάτο και σερβίρετε.</p>
<p>Πρόκειται για συνταγή της δίαιτας Sirt, φτιαγμένη από τον chef Ανδρέα Καβάζη.</p>
<p>Πηγή: xrysessyntages.com</p>

Σχετικά άρθρα