Κολπική μπίλια: Ένα «εργαλείο» ηδονής στα χέρια σου!

Μπορεί να νομίζεις ότι η κολπική μπίλια είναι ένα σχετικά καινούριο… παιχνίδι, όμως θα εκπλαγείς, μόλις μάθεις ότι μετράει κάμποσους αιώνες ζωής.

Βλέπεις, (και) οι αρχαιότερες γενιές είχαν φαντασία και έντονες σεξουαλικές ορμες, με τις γυναίκες να είναι ιδιαίτερα εφευρετικές για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία…

Φήμες τη θέλουν να έχει ανακαλυφθεί από τις γυναίκες στην Ιαπωνία, 3-4 περίπου αιώνες πίσω, όταν οι άντρες έλειπαν για πολύ καιρό σε εκστρατείες και μάχες, με αποτέλεσμα εκείνες να στερούνται της σεξουαλικής απόλαυσης.

Χρησιμοποιείται κυρίως σε πιο προσωπικές στιγμές (βλ. αυνανισμός), χωρίς όμως να αποκλείεται η… συμμετοχή της και κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών συνευρέσεων με τον σύντροφό σου.

Από τι αποτελείται;

Είναι δύο μπίλιες στο μέγεθος καρυδιού, ίσως και λίγο μεγαλύτερες, περασμένες σε ένα νήμα. Η πρώτη κατά σειρά που μπαίνει στον κόλπο είναι άδεια, με την δεύτερη να περιέχει κάποιο βαρύ υλικό ή ακόμα και μια μικρότερη μπίλια. Παλιότερα, η δεύτερη μπίλια περιείχε ψευδάργυρο.

Αρχικά, το υλικό από το οποίο ήταν φτιαγμένες οι μπίλιες αυτές ήταν οι τρίχες από βούρτσες, που προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό, όμως εύκολα τραυμάτιζε το εσωτερικό του κόλπου.

Πλέον, στο εμπόριο θα βρεις μπίλιες φτιαγμένες από σιλικόνη ή οποιδήποτε υλικό σε βολεύει.

Πώς να τη χρησιμοποιήσεις

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι η πρώτη (άδεια) μπίλια μπαίνει μέχρι τον τράχηλο, ενώ η δεύτερη βαρύτερη μπίλια είναι αυτή που την ωθεί, για να σου προσφέρουν μαζί την ηδονή που ψάχνεις.

Το νήμα από το οποίο είναι περασμένες έχει στο τελείωμά του μια μικρή θηλιά, ώστε να περνάς από εκεί τα δάχτυλά σου και να τις κουμαντάρεις, βάζοντας και βγάζοντας τις από τον κόλπο σου.

Ειδικά εάν είσαι πρωτάρα στη χρήση της κολπικής μπίλιας, διάβασε παρακάτω μερικά μικρά «μυστικά» για να την αξιοποιήσεις:

  • Άλειψέ τις με λιπαντικό, ώστε να γλιστράνε καλύτερα
  • Ξάπλωσε και προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε οι μπάλες να μπούνε πιο εύκολα
  • Κράτα τις μπάλες μέσα σου, βάζοντας ένταση στους προσαγωγούς σου και ενεργοποιώντας τους κολπικούς μυς σου (βλ. ασκήσεις Kegel)
  • Προσπάθησε, έχοντάς τις μέσα σου, να κινηθείς ελαφρά για να νιώσεις την απόλαυση. Πιο εξοικειωμένες με το… άθλημα γυναίκες, μπορούν ακόμα και να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι (ή και έξω από αυτό) με τις μπάλες «τοποθετημένες» στον κόλπο τους

Έξτρα πληροφορίες

  • Καλό θα είναι αρχικά να ξεκινησεις με πλαστικές ή από σιλικόνη μπάλες, για να εξοικειωθεί ο κόλπος σου
  • Βάλε το λιπαντικό με μέτρο, γιατί όσο εύκολα θα γλιστρήσουν προς τα μέσα, το ίδιο εύκολα μπορεί να γλιστρήσουν και προς τα έξω
  • Εννοείται ότι πριν και μετά τη χρήση τις πλένεις πάρα πολύ καλά, χρησιμοποιώντας και κάποιο απολυμαντικό
  • Εάν δυσκολευτείς αρχικά στο να τις βγάλεις, μην πανικοβληθείς. Χαλάρωσε και σιγά σιγά αυτές θα κατέβουν από μόνες τους

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.ben-wa-balls.org

Σχετικά άρθρα