5 «εργαλεία» για τέλειο στοματικό σεξ!

Εδώ δεν εξετάζουμε το αν είσαι καλή ή όχι στο να προσφέρεις στοματικό σεξ στον σύντροφό σου, αλλά σου παρουσιάζουμε 5 ιδανικά βοηθήματα για να το κάνεις τέλεια. Γιατί, μην ξεχνάς… Εχθρός του καλού, το καλύτερο!

1. Προστατευτικό δοντιών

Στο εμπόριο θα βρεις ειδικά προστατευτικά δοντιών (gum job), φτιαγμένα από μαλακό λάστιχο, τα οποία προσαρμόζονται επάνω τους ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το πέος του παρτενέρ σου. Παράλληλα, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα ερεθίζουν ακόμα περισσότερο την άκρη του πέους. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βγαίνουν και σε διάφορες γεύσεις!

2. Η «χείρα βοηθείας»

Πρόκειται για ένα ειδικό «μανίκι», το οποίο εφαρμόζει απευθείας πάνω στο πέος του συντρόφου σου, ώστε να μην χρειαστεί να έρθει το χέρι σου σε επαφή με το πέος. Έτσι, αποφεύγεις κάποιο άγαρμπο πιάσιμό του, που θα επιφέρει τα εντελώς αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Οπότε, τέλος οι λεγόμενες «λαβές του θανάτου»…

3. Σπρέι μουδιάσματος

Εάν στη διάρκεια του στοματικού σεξ ερεθιζεται ο οισοφάγος σου με αποτέλεσμα να έχεις την τάση για εμετό, χρησιμοποίησε ένα σπρέι μουδιάσματός του, ώστε να κάνεις απρόσκοπτα την όλη διαδικασία.

4. Δονητής γλώσσας

Θυμίζει το λεγόμενο «δαχτυλίδι του πέους». Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, το εξάρτημα αυτό εφαρμόζει στη γλώσσα σου, προσφέροντας ελαφρές δονήσεις στο πέος, ώστε να… χαρίσεις ανεπανάληπτους οργασμούς στον παρτενέρ σου.

5. Μέντες

Είναι σαν μικρές καραμελίτσες, που λόγω της έντονης γεύσης τους σου μουδιάζουν το στόμα, «καίγοντας» ελαφρά το πέος του συντρόφου σου, ερεθίζοντάς τον ακόμα περισσότερο.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα