Σκορδά, Κατσούλης-Καραβάτου ή Μπουσδούκου; Ποιος κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης;

20 Οκτωβρίου 2017

Οι πρωινές εκπομπές έχουν αρχίσει εδώ και κάποιο και τα ποσοστά που καταγράφηκαν βοηθούν στο να βγουν συμπεράσματα για το πώς διαμορφώνεται η «μάχη» της τηλεθέασης μεταξύ της Φαίης Σκορδά, του ζεύγους Καραβάτου – Κατσούλη και της Άννας Μποσδούκου.

Μετά από τρεις εβδομάδες on air, η ομάδα του Πρω1νό, που ανανεώθηκε με νέες ενότητες όπως οι «μεταμορφώσεις» τηλεθεατριών και το Κοιτάω Μπροστά με την Ράνια Θρασκιά, παραμένει πρώτη, γεγονός που δείχνει την αγάπη του κόσμου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει πρωτίστως τα κανάλια, η Φαίη είναι σταθερά στην κορυφή, με ποσοστά που κυμαίνονται από το 20% και πάνω, με αποκορύφωμα το 31,5% που σημειώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα, η «φρέσκια» πρόταση της Κατερίνας και του Κρατερού στο Star, που ξεκινά στις 09:00 και ολοκληρώνεται στις 12:00, φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, καθώς το ζευγάρι έχει κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης, πολύ καλό για τα δεδομένα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Στο δυναμικό κοινό, το Στην Φωλιά Των ΚουΚου «γράφει» από 10% έως και 17%, ποσοστά που ξεπεράστηκαν στις 3 Οκτωβρίου, οπότε και έκανε 21,5%.

Κινούμενος στη λογική της ενημέρωσης, ο ΣΚΑΙ με το Τώρα κυμαίνεται στο δυναμικό κοινό μεταξύ 5% και 14%, με το peak του να σημειώνεται στις 9 Οκτωβρίου οπότε και «άγγιξε» το 14,3%. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως η εκπομπή της Άννας προβάλλεται μετά από άλλες αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές, όπως το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 και σε μία ζώνη όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού είναι γυναίκες και προσανατολισμένο περισσότερο στην ψυχαγωγία.

Πηγή: peoplegreece.com 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ