Φτιάξτε ζαμπονοκασερόπιτα στο σπίτι

<p>Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή που θα συναρπάσει όλην την οικογένεια!</p>
<p><strong>Υλικά συνταγής</strong></p>
<p>2 έτοιμα φύλλα (λαδωμένα και τσαλακωμένα)</p>
<p>350 γραμ. κασέρι</p>
<p>350 γραμ. ζαμπόν</p>
<p>1/2 γιαούρτι (100 γραμ.)</p>
<p>1 αυγό</p>
<p>1 κ.γλ κορν φλάουρ</p>
<p>μπόλικο πιπέρι</p>
<p>πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για να ψήσουμε την εύκολη ζαμπονοτυρόπιτα.</p>
<p>Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το αυγό και το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τα χτυπάμε με σύρμα να γίνουν κρέμα.</p>
<p>Βγάζουμε τα τσαλακωμένα και λαδωμένα φύλλα από την κατάψυξη. Ανασηκώνουμε το πάνω φύλλο. Αλείφουμε με το μισό γιαούρτι το κάτω φύλλο. Κάνουμε στρώσεις ζαμπόν και κασέρι.</p>
<p>Αλείφουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο γιαούρτι. Σκεπάζουμε την κασερόπιτα με το άλλο φύλλο. Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 45 λεπτά.</p>
<p>Αφήνουμε την πίτα να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.</p>
<p>Πηγή: argiro.gr</p>

Σχετικά άρθρα