«Μαραθώνιος» του σεξ: Εφοδιάσου και ετοιμάσου!

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για να κάνεις με τον καλό σου εκείνον τον «μαραθώνιο» του σεξ, που τόσο καιρό συζητάτε. Να κλειστείτε στο σπίτι και να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής.

Για να είσαι, όμως, σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα βρεθείς απροετοίμαστη διάβασε τι ακριβώς θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί από πριν.

Προφυλακτικά

Μη νομίζεις ότι ο φίλος σου απαραίτητα θα τα θυμηθεί. Φρόντισε, λοιπόν, για να μην έχεις απρόοπτα να έχεις αγοράσει αρκετά. Εάν θέλεις να το «απογειώσεις» αγόρασε προφυλακτικά με γεύσεις, που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο.

Λιπαντικό

Σίγουρα θα το χρειαστείς γιατί, μετά από αρκετές ώρες σεξ, είναι πιθανό ο κόλπος σου να μην μπορεί να λιπανθεί με φυσικό τρόπο, αλλά εσύ να θέλεις κι άλλο. Ειδικά σε περίπτωση που θα κάνεις πρωκτικό σεξ, είναι απαραίτητο.

Προσοχή: Μην ξεχνάς ότι προφυλακτικό και λιπαντικό δεν πάνε μαζί, καθώς το λιπαντικό είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει το υλικό του προφυλακτικού και να βρεθείς… εκτεθειμένη σε διάφορους κινδύνους (ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ΣΜΝ).

Σέξι εσώρουχα

Σίγουρα, όλα σου τα εσώρουχα είναι σέξι, όμως καλό θα είναι για την περίσταση να πάρεις κάτι πιο… ιδιαίτερο. Μια βόλτα στα καταστήματα θα σε βοηθήσει πολύ!

Μπουκάλια νερό

Φρόντισε να έχεις και αρκετά μπουκάλια με νερό, γιατί είναι πολύ πιθανό να αφυδατωθείς κατά τη διάρκεια του «μαραθωνίου» σου. Επίσης, καλό είναι να υπάρχει και έτοιμο φαγητό, γιατί μην περιμένεις ότι θα βρεις χρόνο να μαγειρέψεις.

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα