Συμφώνησαν!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Ζήση Βρύζα στην Γερμανία για την υπόθεση του Σισοκό . Ο πρόεδρος του Δικεφάλου επικύρωσε την συμφωνία που υπήρχε με τον τεχνικό διευθυντή της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Αλοφς, για την μετακίνηση του μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. Ο Βρύζας συμφώνησε σε όλα -οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μειώθηκε και το ποσό των 700.000 ευρώ που ζητούσαν αρχικά οι Γερμανοί για την μετακίνηση του Σισοκό- ενώ υπάρχει συμφωνία και με το νεαρό ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 4 ετών.

 

Ο Βρύζας επέστρεψε το πρωί από την Γερμανία -συμμετέχει αυτή την ώρα στις συζητήσεις που γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς- ενημέρωσε τους συνεργάτες του και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παραδόθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να δώσει την έγκριση του για το deal.

 

Με δεδομένο ότι ο Ολλανδός προπονητής του δικεφάλου έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεση του για την απόκτηση του Σισοκό αναμένεται μόνο το «πράσινο φως» από τον Σαββίδη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να κληθεί ο παίκτης να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα