Αυνανισμός με δονητή: Τι να ΜΗΝ κάνεις!

Αναμφίβολα, ο δονητής είναι από τα πιο δημοφιλή, αν όχι το δημοφιλέστερο, «sex toys» που υπάρχουν εκεί έξω. Εάν κι εσύ συνηθίζεις να τον χρησιμοποιείς ή τώρα αποφάσισες να μπεις στο… παιχνίδι, διάβασε τι ακριβώς πρέπει να προσέξεις για να μην σου συμβεί κανένα απρόοπτο!

Μην τον βάζεις στον πρωκτό σου!

Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο δονητής είναι φτιαγμένος για να διεισδύει στον κόλπο σου και όχι στον πρωκτό σου. Ειδικά σε περίπτωση που είναι παλιός και φθαρμένος, δεν θα πρέπει να κάνεις το λάθος και να τον βάλεις στην πρωκτική σου περιοχή, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθεις κάποιον τραυματισμό. Εάν πάλι, θες οπωσδήποτε να βάλεις κάτι εκεί, τότε προμηθεύσου έναν ειδικό δονητή για τον σκοπό αυτό ή πάρε μια πρωκτική σφήνα.

Μην κάνεις εναλλαγές στις εισόδους διείσδυσης!

Εάν, τελικά, προμηθεύτηκες τον πρωκτικό δονητή, σε καμία περίπτωση μην ξεχαστείς και τον βάλεις και στον κόλπο σου. Η περιοχή του πρωκτού είναι γεμάτη βακτήρια, τα οποία εάν μεταφερθούν στον κόλπο θα σε βάλουν σε (ιατρικούς) μπελάδες.

Μην ξεχνάς το λιπαντικό!

Βασικότατο συστατικό του αυνανισμού με δονητή είναι η άφθονη χρήση λιπαντικού. Ειδικά σε περίπτωση που θέλεις να «παίξεις» με τις ώρες, τότε είναι σίγουρο ότι ο κόλπος σου θα το χρειαστεί. Προσοχή μόνο, μην σου γλιστρήσει από το χέρι και σου προκαλέσει κάποιον τραυματισμό στην ευαίσθητη περιοχή.

Ποτέ λιπαντικό από σιλικόνη!

Σε συνέχεια της παραπάνω επισήμανσης, δεν θα πρέπει ποτέ, εφόσον ο δονητής σου είναι φτιαγμένος από σιλικόνη, να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό επίσης από σιλικόνη, γιατί το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Ο δονητής θα χάσει τη σύστασή του, θα λυγίσει και δεν θα μπορείς να… κάνεις τη δουλειά σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα