Φιλία και σεξ: Μάθε πώς να τα συνδυάσεις

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις «κολλητών» του αντίθετου φύλου, που δεν χάνουν την ευκαιρία να… ξεδίνουν σεξουαλικά μεταξύ τους. Αφήνοντας κατά μέρους τα όποια θέματα μπορεί να προκύπτουν ή το πώς μπορεί να εξελιχθεί η σχέση, σου απαριθμούμε μόνο τα καλά μιας τέτοιας περίπτωσης και μερικές οδηγίες, αν ακόμα δεν το έχεις προσπαθήσει.

Γιατί μην ξεχνάς ότι στα… φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!

1. Ξέρεις τι θέλεις

Στην περίπτωση που συνευρίσκεσαι σεξουαλικά με τον «κολλητό» σου, το καλό είναι ότι ξέρεις συγκεκριμένα τι θέλεις. Καλό, δοκιμασμένο σεξ, χωρίς ερωτηματικά και αμφιβολίες για το που πάει η σχέση κλπ. Εννοείται ότι στην περίπτωση που και οι δύο είστε στο ίδιο μήκος κύματος, τότε οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συνεχίσετε να το απολαμβάνετε.

2. Έχεις άνεση

Όπως είστε άνετοι στη σχέση εκτός κρεβατιού, η ίδια χαλαρότητα είναι πολύ πιθανό να επικρατεί και στο κρεβάτι. Και όταν λέμε «χαλαρότητα», δεν αναφερόμαστε στο υποτονικό της υπόθεσης, αλλά στην άνεση που θα υπάρχει μεταξύ σας για να ζητήσετε ο ένας από τον άλλον αυτό ακριβώς που θέλετε και σας αρέσει.

3. Δεν παρεξηγείσαι

Επειδή όλα είναι ξεκαθαρισμένα από πριν, δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείς. Λες ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις και παραμένετε δύο καλοί φίλοι. Τι καλύτερο από το να μην χρειάζεται να σκεφτείς δύο και τρείς φορές εκείνη την ώρα το τι ακριβώς θα πεις.

4. Τι να προσέξεις

Επειδή η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα ΣΜΝ καραδοκούν, ακόμα και με τον καλύτερό σου φίλο, ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς το προφυλακτικό.

5. Ποια στάση να διαλέξεις

Εάν αναρωτιέσαι ποια είναι η ιδανική στάση σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις σεξ με τον «κολλητό» σου, σίγουρα θα θέλεις να κάνεις κάτι λίγο πιο… προχωρημένο. Ιδανική για μια τέτοια στιγμή είναι η στάση «στα τέσσερα».

Κι αυτό, γιατί επειδή μπορεί να θέλεις να φαντασιωθείς κάποιον άλλον την ώρα που εκείνος διεισδύει μέσα σου. Οπότε, έχεις με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια.

Για να την κάνεις σωστά, μην ξεχνάς ότι χαμηλώνεις αρκετά την πλάτη σου, τεντώνοντας τον ποπό σου προς την λεκάνη του. Έτσι του προσφέρεις ακόμα καλύτερη πρόσβαση στον κόλπο σου, πετυχαίνοντας ιδανική διείσδυση.

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα