Καθιστό σεξ: Κλείσε θέση! (ΦΩΤΟ)

Το καθιστό σεξ είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσεις πιο… ξεκούραστα τη βραδιά μαζί με τον σύντροφό σου. Παρακάτω θα βρεις τις ιδανικές στάσεις για να το εφαρμόσεις και να ζήσεις στιγμές απίστευτης ηδονής.

  1. Το «καλάθι»

Όχι της νοικοκυράς! Τον ρόλο αυτό στη συγκεκριμένη στάση θα τον παίξεις εσύ. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον σύντροφό σου να καθίσει κανονικά στο κρεβάτι ή το πάτωμα με τα πόδια του ανοιχτά.

Εσύ μπαίνεις στο άνοιγμα της αγκαλιάς του και βάζεις τα πόδια σου πάνω από τους ώμους του. Έτσι, σε κρατάει και σε σπρώχνει προς το πέος του. Με τον τρόπο αυτό έχεις την απόλυτη διείσδυση, αλλά όχι μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  1. Η «καθιστή μπάλα»

Μην ανησυχείς, δεν θα παίξεις τον ρόλο της Ινδιάνας (εκτός κι αν το θέλεις). Στην συγκεκριμένη στάση, ο παρτενέρ σου είναι και πάλι καθιστός, μόνο που αυτή τη φορά τα γόνατά του είναι ελαφρώς λυγισμένα, δημιουργώντας ένα τεχνητό «κάθισμα» για σένα, όπου και κάθεσαι με την πλάτη γυρισμένη προς τον σύντροφό σου. Στηρίζεσαι στις πατούσες σου και με τον τρόπο αυτό εσύ ελέγχεις την ένταση και τον ρυθμό της διείσδυσης.

  1. Το «καρεκλάτο»

Ο σύντροφός σου είναι καθιστός στην καρέκλα κι εσύ παίρνεις θέση, περνώντας τα ανοιχτά σου πόδια αριστερά και δεξιά του.

Αφού βολευτείς επάνω στο πέος του, γύρε την πλάτη σου λίγο προς τα πίσω, ώστε με τη γωνία που θα δημιουργήσεις να έχεις την ιδανική διείσδυση. Ο σύντροφός σου σε κρατάει από τη λεκάνη ή τη μέση, δίνοντας ρυθμό στη σεξουαλική σας συνεύρεση.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Καρεκλάτο σεξ: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

 

Σχετικά άρθρα