Γέννησε η Kim Kardashian!

Πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο η Kim Kardashian έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Βράδυ Παρασκευής την έπιασαν έντονοι πόνοι και μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο όπου και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια του τοκετού βρισκόταν ο σύντροφός της Kanye West που κυριολεκτικά το ‘έσκασε” από το πάρτι που διοργάνωσε η εταιρεάι του για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της Kim.

Το όνομα του παιδιού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά θείες και γιαγιά είναι κατενθουσιασμένες με το νέο μωράκι κι όπως η Khloe δήλωσε μητέρα και ανιψιά χαίρουν άκρας υγείας!

Αρχικά η Kim είχε προγραμματίσει να κάνει καισαρική, αλλά καθώς είχε κάποια μόλυνση στην κοιλιακή χώρα, προληπτικά πηγε στο νοσοκομείο κάποιες εβδομάδες νωρίτερα. Η ημερομηνία που αναμενόταν να γεννήσει ήταν η 12η Ιουλίου, ακριβώς μία μετά την Kate Middleton. Η 12η Ιουλίου θα ήταν και η μηέρα γενεθλίων της αείμνηστης μητέρας του Kanye West, την οποία ο ράπερ λάτρευε! Λόγω του πρόωρου τοκετού το βρέφος είναι σε θερμοκοιτίδα ώστε να ανακτήσει δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα