Πώς να χρησιμοποιήσεις το πέος στον αυνανισμό σου

Εάν πιστεύεις ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν μπορείς να αυνανιστείς και να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τον οργασμό σου, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!

Παρακάτω θα διαβάσεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τον σκοπό αυτό, όχι κάποιον άψυχο και κρύο δονητή, αλλά το ίδιο το πέος του παρτενέρ σου.

  1. Η κατάλληλη στάση

Καλό θα είναι να το δοκιμάσεις στην στάση του «ιεραποστολικού» σεξ. Εσύ παίρνεις τη γνωστή θέση, ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Αυτό που έχει να κάνει ο σύντροφός σου είναι να ξαπλώσει από πάνω σου, στηριζόμενος στα χέρια του. Όλα είναι θέμα απόστασης. Δηλαδή, θα πρέπει η άκρη του πέους του να εφάπτεται του κόλπου σου.

  1. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Από την στάση αυτή εσύ πιάνεις, όχι πολύ σφιχτά, το πέος του καλού σου και αρχίζεις να τρίβεις την άκρη του, επάνω στην κλειτορίδα σου. Όντας το πέος σε στύση σου προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση καθώς είναι ερεθισμένο, βοηθώντας σε να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα και έντονα σε οργασμό. Έχε υπόψη σου ότι, εάν θέλει, μπορεί να κρατάει το πέος του ο ίδιος ο σύντροφός σου, μόνο που αυτό έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μιας και θα πρέπει να στηρίζεται στο ένα του χέρι.

  1. Δεν ξεχνάς το προφυλακτικό

Ποτέ μα πότε δεν πρέπει να ξεχνάς το προφυλακτικό, ακόμα κι αν στην συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρητικά, δεν υπάρχει διείσδυση. Μην ξεχνάς ότι τα ΣΜΝ καραδοκούν και καλό θα είναι να…προσέχεις για να έχεις!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα