Στενός κόλπος: 4 τρόποι για να ευχαριστηθείς το σεξ

Δεν είναι ασυνήθιστο μια γυναίκα να είναι κάπως πιο… στενή στον κόλπο της με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιέται την σεξουαλική πράξη, καθώς είναι πολύ πιθανό να ζορίζεται λιγάκι παραπάνω.

Σε περίπτωση που ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, διάβασε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείς να αντιμετωπίσεις το συγεκριμένο θέμα.

1. Έλα από πάνω

Η καλύτερη στάση σε περίπτωση που ο κόλπος σου είναι στενός και πονάς κατά τη διείσδυση είναι να έρθεις εσύ από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να ελέγξεις τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης, οπότε και να μειώσεις τον πόνο που μπορεί να νιώθεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

2. Κάνε γιόγκα

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι με τη γιόγκα καταφέρνεις να ελέγχεις τους μυς σου και το πόσο σφιγμένοι ή χαλαροί μπορεί να είναι. Σε περίπτωση, λοιπόν, που είσαι «στενή» και πονάς κατά τη διάρκεια του σεξ, δοκίμασε τη γιόγκα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις επιτέλους την ερωτική συνεύρεση με τον παρτενέρ σου.

3. Κάνε περισσότερα προκαταρκτικά

Ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, εφ’ όσον αυτό οφείλεται μόνο στη… στενότητά σου, καλό θα είναι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να αφιερώσει περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά. Όσο περισσότερο ερεθισμένη είσαι, τόσο ευκολότερη θα γίνει η διείσδυση.

4. Χρησιμοποίησε διαστολέα κόλπου

Μπορεί το συγκεκριμένο… όργανο να το έχεις συνδυάσεις με την επίσκεψη στον γυναικολόγο σου, όμως καλό θα είναι να γνωρίζεις ότι ο διαστολέας κόλπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περίπτωση που είσαι πιο «στενή» και πονάς κατά τη διάρκεια του σεξ. Με τον τρόπο αυτό εξοικειώνεις την… ευαίσθητη περιοχή σου με το άνοιγμα που προκαλεί στα κολπικά σου τοιχώματα η διείσδυση του πέους

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.gurl.com

Σχετικά άρθρα