Πώς να αυνανίσεις τον σύντροφό σου!

17 Νοεμβρίου 2017

Είτε σαν προκαταρκτικό είτε σαν... κυρίως πιάτο για να τον φτάσεις σε ολοκλήρωση, καλό θα είναι να γνωρίζεις μερικά «μυστικά» για να του χαρίσεις ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα!

1. Ποικιλία στις κινήσεις

Μπορεί να θεωρείς ότι η παλινδρομική κίνηση είναι η πιο αποτελεσματική, όμως καλό θα είναι να γνωρίζεις ότι μια... ποικιλία στις κινήσεις σου έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Καλό θα είναι με τον καρπό σου να επιλέξεις και κάποιες κυκλικές κινήσεις, συνδυαζόμενες με τις παλινδρομικές.

2. Βάλε λιπαντικό

Καλό θα είναι, στο χέρι που θα χρησιμοποιήσεις, να βάλεις αρκετό λιπαντικό, ώστε το πέος του καλού σου να «γλιστράει» όσο το δυνατό καλύτερα, χωρίς να βρίσκει αντίσταση που – για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα – είναι αρκετά επώδυνη.

3. Όχι πολύ σφιχτά

Μην ξεχνάς ποτέ ότι το πέος του παρτενέρ σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Οπότε, καλό θα είναι η... λαβή σου να μην είναι και τόσο σφιχτή, ώστε να μην τον πονέσεις και τελικά έχεις τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

4. Εναλλαγή στον ρυθμό

Όπως και στο στοματικό σεξ, έτσι και στην περίπτωση του αυνανισμού χρειάζεται και εναλλαγή στην ταχύτητα. Μπορείς να ξεκινήσεις με πιο αργές κινήσεις και σταδιακά να αυξάνεις την ταχύτητά σου, ειδικά καθώς θα πλησιάζει ο καλός σου προς την κορύφωση. Έτσι κι αλλιώς, οι... ηχητικές του αντιδράσεις θα σε καθοδηγήσουν για το πώς πρέπει να χειριστεις το όλο θέμα.

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν