Τι να βάλεις για να τον ερεθίσεις!

21 Νοεμβρίου 2017

Όπως θα γνωρίζεις πολύ καλά μέχρι τώρα, το σεξ και ειδικά το καλό σεξ είναι ζήτημα όλων των αισθήσεων. Σε αυτές, φυσικά και περιλαβάνεται η όραση, καθώς βλέποντάς σε ο σύντροφός σου ερεθίζεται άμεσα.

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, για να τονώσεις ακομα περισσότερο το... οπτικό κομμάτι της υπόθεσης και να τον κάνεις να μην θέλει να σταματήσει να σου χαρίζει ηδονικές στιγμές;

Η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σου: Ζαρτιέρες και ψηλές κάλτσες, φυσικά!

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας που να μην ερεθίζεται σεξουαλικά στη θέα μιας γυναίκας που να φοράς ζαρτιέρες και ψηλές ασορτί κάλτσες.

Όλες ανεξαιρέτως συμφωνούν στο ότι δίνει μια πιο «πρόστυχη» αίσθηση στο σεξ, τόσο για τον άνδρα, όσο και για τη γυναίκα που μπαίνει σε έναν άλλο... ρόλο, αυτόν της ερωμένης που είναι έτοιμη για όλα, χαρίζοντας και λαμβάνοντας σεξουαλική απόλαυση.

Επίσης, τα δύο αυτά ενδυματολογικά αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και των δυο σας.

Ποικιλία σε χρώματα και σχέδια θα σε κάνουν να λατρέψεις τόο τις ζαρτιέρες όσο και τις κάλτσες και αν δεν τις έχει ηδη στο... σεξουαλικό σου οπλοστάσιο, σίγουρα θα τις προσθέσεις.

Η κατάλληλη στάση

Μια είναι η στάση που αναδεικνύει τις ζαρτιέρες και τις κάλτσες επάνω σου. Φυσικά, πρόκειται για τη γνωστή σε όλες «στάση στα τέσσερα», όπου στηρίζεσαι στα γόνατα και τα χέρια δίνοντας στον καλό σου μια απολαυστική θέα του κορμιού σου, καθώς τις φοράς.

Δ. Μ.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ