Στριπτίζ: H… γυμνή αλήθεια θα σε «απογειώσει»!

21 Νοεμβρίου 2017

Επειδή αποκλείεται να μην έχεις δει την ταινία «9 ½ εβδομάδες», ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά καλά μυστικά για το πώς να του χαρίσεις ένα ανεπανάληπτο στριπτίζ και να εισπράξεις τους... τόκους της απύθμενης ερωτικής του διάθεσης.

1. Σωστή μουσική

Φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο η μουσική που θα επιλέξεις να βάλεις για να φτιάξεις μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Κάτι πιο απαλό, πιο αργό με αρκετό... σαξόφωνο ειναι ό, τι πρέπει για να σε συνοδεύει την ώρα που θα αφήνεις τα ρούχα σου να πέσουν στο πάτωμα.

2. Γδύσου με ρυθμό

Το παν στο στριπτίζ δεν είναι τόσο η τεχνική, όσο η προσμονή που θα δημιουργήσεις στο... κοινό σου, δηλαδή τον καλό σου, αναφορικά με το τι πρόκειται να αντικρίσει. Ακόμα κι αν σε έχει δει ξανά γυμνή, ασυνείδητα το στριπτίζ δημιουργεί μυστήριο για το τελικό θέαμα.

3. Χαμήλωσε τα φώτα

Εννοείται ότι τα πολλά φώτα απαγορεύονται δια ροπάλου. Λίγα φώτα και καλά, με εσένα να είσαι στο επίκεντρο των «προβολέων». Διαλέγεις δηλαδή μια καλοφωτισμένη γωνία και εκεί αρχίζεις να δίνεις τη δική σου παράσταση.

4. Παίξε μαζί του

Εννοείται ότι μπορείς να τον «ταλαιπωρήσεις» για όση ώρα εσύ κρίνεις απαραίτητο. Μην του τα δώσεις ολα στο «πιάτο» και επίσης καλό θα είναινα το αφήσεις να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία, ζητώντας του κατά τη διάρκεια του στριπτίζ να σου βγάλει κι αυτός μερικά από τα - λίγα – ρουχα που θα φοράς.

5. Κάνε την ανατροπή

(Πολύ) καλό θα είναι να φροντίσεις να βάλεις καινούρια εσώρουχα, που θα είναι όσο το δυνατό πιο σέξι. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, ακόμα και μετά από μακροχρόνιο δεσμό, ο καλός σου δεν παύει να σε βλέπει σαν το αντικείμενο του πόθου του, οπότε θα είναι καλό να τον ανταμείψεις κι εσύ καταλλήλως.

6. Καταπίεσε τη νοικοκυρά μέσα σου

Προσοχή: Κατά τη διάρκεια του στριπτίζ ΔΕΝ επιτρέπεται να σταματήσεις για να μαζέψεις/διπλώσεις ρούχα που βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα ή στα έπιπλα του σπιτιού. Δεν είναι η ώρα για κάτι τέτοιο. Άσε, λοιπόν, τη νοικοκυρά μέσα σου να κοιμάται και ξύπνα τη σέξι και θηλυκή πλευρά σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ