Το νέο e-shop της Estée Lauder είναι γεγονός!

22 Νοεμβρίου 2017

To νέο e-shop της Estée Lauder είναι πλέον γεγονός. Με μια εύχρηστη, εύκολη και κατανοητή στον χρήστη πλατφόρμα, η Estée Lauder μπαίνει δυναμικά στην αγορά του e-commerce. Από τις πρώτες μάρκες πολυτελείας και επιλεκτικής διανομής που αγκαλιάζουν τον κόσμο του digital, η κίνηση αυτή ενισχύει ακόμα περισσότερο την εικόνα της μάρκας.

Το νέο ανανεωμένο site προσφέρει εύκολες και άνετες αγορές 24/7 από όλες τις συσκευές, δωρεάν αποστολή προϊόντων και παραλαβή σε 1 εργάσιμη ημέρα στην περιοχή της Αττικής και σε 2-3 μέρες στην επαρχία, δωρεάν δείγματα με αγορές. Επιπλέον μέσα από την ενότητα Estee Stories που λειτουργεί ως blog, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί σε ενδιαφέρουσες ιστορίες της μάρκας, νέα για τα μοντέλα της εταιρίας, αλλά και να απολαύσει αναλυτικά howtovideos.

Τέλος, η ενότητα Privileges Club δίνει τη δυνατότητα στις καταναλώτριες- μέλη του Loyalty club να συλλέξουν πόντους με τις αγορές τους στο e-shop, καθώς και να πραγματοποιήσουν εξαργύρωση των πόντων τους με την πραγματοποίηση αγοράς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το: www.esteelauder.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ