Τι παθαίνεις εάν αυνανίζεσαι καθημερινά; (ΦΩΤΟ)

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο αυνανισμός είναι από τις πιο απολαυστικές συνήθειες στη ζωή σου, καθώς όχι μόνο σου χαρίζει ανεπανάληπτους οργασμούς, αλλά σε λυτρώνει κιόλας, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να φαντασιωθείς οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου και δεν έχεις τολμήσει να εφαρμόσεις με κάποιον σύντροφό σου.

Εάν, λοιπόν, είσαι κι εσύ της άποψης ότι είναι καλό και ωφέλιμο να αυνανίζεται μια γυναίκα σε καθημερινή βάση, διάβασε τι μας είπαν γυναίκες που το εφάρμοσαν για μια ολόκληρη εβδομάδα και πώς βίωσαν την εμπειρία αυτή.

  1. Ένας οργασμός δεν φτάνει

Γυναίκες που επέλεξαν να αυνανίζονται σερί για μια ολόκληρη εβδομάδα δήλωσαν ότι τελικά ένας οργασμός δεν είναι ποτέ αρκετός! Και αυτό, γιατί κάθε φορά που «τελείωναν», δεν έβλεπαν την ώρα για τον επόμενο οργασμό, με αποτέλεσμα να επιδιώκουν να επαναλάβουν τον αυνανισμό όσο το δυνατό συντομότερα.

  1. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις

Μετά από τους πειραματισμούς που έκαναν οι γυναίκες που ρωτήσαμε, προέκυψε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυνανιστείς και ειδικά να «παίξεις» με την κλειτορίδα σου. Μάλιστα, επειδή μετά από πολλαπλούς αυνανισμούς είναι πιθανό η κλειτορίδα σου να είναι κάπως πιο δύσκολο να ερεθιστεί, καλό θα είναι να βάλεις στο ρεπερτόριό σου και άλλες «συνδυαστικές» κινήσεις, όπως παράλληλος ερεθισμός των θηλών σου.

  1. Οι οργασμοί βοηθάνε στον ύπνο

Εκτός από την ηδονή και τη σεξουαλική απόλαυση, οι γυναίκες που δοκίμασαν να αυνανιστούν καθημερινά για μια ολόκληρη εβδομάδα τόνισαν στις μαρτυρίες τους ότι μετά κοιμόντουσαν σαν… πουλάκια. Όπως τονίζουν και οι ειδικοί, αυτό είναι πολύ λογικό, καθώς με τον αυνανισμό αποβάλλεται όλη η (σεξουαλική) ένταση που «κουβαλάει» το σώμα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε χαλαρώνεις και πέφτεις ήρεμη και χαλαρή για ύπνο.

  1. Πώς θα βρεις τον χρόνο

Σίγουρα, η ένταση της καθημερινότητας, οι υποχρεώσεις και τα άγχη δυσκολεύουν στο να βρεις την ευκαιρία να… απομονωθείς και να απολαύσεις με την ησυχία σου το «παιχνίδι» με τον εαυτό σου. Οι γυναίκες, πάντως, που δοκίμασαν να αυνανιστούν καθημερινά επί μια εβδομάδα τόνισαν στις μαρτυρίες τους ότι εάν σου έρθει η διάθεση, κάνε το, όπου κι αν βρίσκεσαι…

  1. Πάρε βοήθεια από… βοηθήματα

Οι ίδιες γυναίκες δεν δίστασαν να δηλώσουν ότι τα ερωτικά βοηθήματα είναι πολύ, μα πάρα πολύ χρήσιμα. Μάλιστα, όπως μας είπαν όσα περισσότερα έχεις, τόσο καλύτερα είναι!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δεν κάνεις καθόλου σεξ; Μάθε ποια είναι η αιτία…

Σχετικά άρθρα