Σαλάτα με κόκκινη γλυκοπατάτα και κρεμμυδάκια στο γκριλ!

24 Νοεμβρίου 2017

Υλικά
4 μεγάλες γλυκοπατάτες
8 φρέσκα κρεμμυδάκια
3/4 φλ ελαιόλαδο
1/2 φλ μηλόξυδο
1/2 φλ κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα
2 κ.γ. μέλι
αλάτι
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1/4 φλ μαϊντανός


Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.

Αλείφουμε τις γλυκοπατάτες και τα κρεμμυδάκια με 1/4 φλ ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο γκριλ.

Ψήνουμε τις πατάτες για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.

Ψήνουμε τα κρεμμυδάκια για 2 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνει σημάδι από το γκριλ.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ