Προκαταρκτικά: 5 τρόποι για να τον «ανάψεις»!

Προκαταρκτικά στο σεξ: δεν είναι κάτι που θέλουν μόνο οι γυναίκες, όπως πιστεύουν. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που θεωρούν ότι ένας άνδρας είναι πάντα και παντού έτοιμος για να κάνει σεξ. Θεωρούν δηλαδή ότι με το… πάτημα ενός κουμπιού, ο σύντροφός τους θα είναι διαθέσιμος για να εκτελέσει την σεξουαλική πράξη.

Τα πράγματα, όμως, δεν ειναι τόσο απλά, αφού όπως μια γυναίκα απαιτεί τον χρόνο της για να «ζεστάνει» τη… μηχανή, έτσι και ο άνδρας χρειάζεται κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες για να του ανέβει κι άλλο το ηθικό!

Διάβασε παρακάτω, με ποιους απλούς τρόπους μπορείς να κάνεις τον καλό σου «τούρμπο» και να βγείτε κερδισμένοι και οι δύο, ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές στο κρεβάτι ή όπου αλλού εσείς θέλετε…

1. Στοματικό σεξ

Διαχρονική συνταγή για εγγυημένα αποτελέσματα. Ο τρόπος είναι γνωστός. Το σημαντικό, όμως, στην όλη υπόθεση είναι – σύμφωνα με τους ειδικούς – να μην το κάνεις μηχανικά, αλλά αυτό που λέμε «με την καρδιά σου». Δείξε του, δηλαδή, ότι επιθυμείς πολύ να του προσφέρεις στοματικό σεξ και να είσαι σίγουρη ότι η εκτίμησή του θα είναι… εμφανέστατη.

2. Χάιδεμα στους όρχεις

Πρόκειται για σημείο που αποτελεί βασική ερωτογενή ζώνη για έναν άνδρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τον ερεθίσεις, είναι να τα βάλεις τους όρχεις του στη χούφτα σου μαλάζοντάς τους απαλά και παράλληλα να τους χαϊδεύεις με τα δάχτυλα του ελεύθερου χεριού σου.</p>

3. Φιλιά

Όσο απλοϊκό κι αν σου ακούγεται, είναι αλήθεια: Οι άνδρες ερεθίζονται πάρα πολύ με ένα παθιασμένο, υγρό φιλί, καθώς και αυτό θεωρείται ένδειξη ότι τον επιθυμείς σεξουαλικά. Μην τσιγγουνεύεσαι, λοιπόν, τα φιλιά σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σου δείξει απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό.

4. Χάδια

Το άγγιγμα με τα χέρια και ειδικά τα χάδια σε όλο του το σώμα είναι μια καλή διαδικασία για να του… ανεβάσεις το ηθικό. Μην διστάσεις να πειραματιστείς. Δες σε ποιο σημείο του αρέσει να τον χαϊδεύεις περισσότερο και εστίασε εκεί για να τον «ανάψεις».

5. Πρωκτικός ερεθισμός

Πολλές γυναίκες λανθασμένα έχουν συνδυάσει τον ερεθισμό στη συγκεκριμένη περιοχή με το πρωκτικό σεξ. Μην αγχώνεσαι! Το ότι θα τον ερεθίσεις πρωκτικά δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει και εναλλαγή ρόλων. Θα πρέπει να ξέρεις ότι το αντίστοιχο «σημείο G» του άνδρα, είναι ο προστάτης ο οποίος δύναται να ερεθιστεί μέσω του πρωκτού.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.e-sante.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προκαταρκτικά στο σεξ: Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε χαϊδέψει σωστά

Προκαταρκτικά στο σεξ: Η… μυστική συνταγή για να τα τελειοποιήσεις!

Προκαταρκτικά καλύτερα κι από σεξ!

4 προκαταρκτικά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σε έναν άνδρα!

 

 

Σχετικά άρθρα