Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Το έπαιξαν το κρυφτούλι τους η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου και είπαν πλέον να το παραδεχτούν ότι είναι μαζί, διότι ως γνωστόν ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται.

Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια πού αλλού, στη Μύκονο, που τέτοια εποχή είναι τίγκα στους παπαράτσι, έτσι για να τους θαυμάσουμε και στην παραλία να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Αγγελική και Σάββας απόλαυσαν τα μπάνια τους στη Φτελιά και δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά Ηello και Οκ .

Η Αγγελική, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μαγιό, άπλωσε το κορμί της στην ξαπλώστρα και δεν σταμάτησε να δίνει χάδια και φιλιά τον καλό της που τα απολάμβανε στο έπακρο.

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στα Ματογιάννια παρέα με τη Νεσχάν Μουλαζίν και τον καλό της Γ. Σιδεράκη, απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές σε γνωστά εστιατόρια και δεν σταμάτησαν να περνούν τρυφερές στιγμές μαζί.

Σύμφωνα με φίλους της Αγγελικής, ο Σάββας είναι πολύ τρυφερός μαζί της και την κάνει να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα, ενώ η ίδια είναι πολύ ανανεωμένη και λάμπει από ευτυχία.

Οι διακοπές στη Μύκονο κράτησαν μόνο λίγες μέρες, αφού η Αγγελική έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ και ο Σάββας σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στην Ιταλία, αφού παίζει για την Λιβόρνο και σύντομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Σχετικά άρθρα