Spanking στο σεξ: 3 στάσεις για να το… χαρείς (ΦΩΤΟ)

Εάν είσαι τακτική αναγνώστρια της στήλης (που κάτι μας λέει ότι είσαι), τότε θα ξέρεις σίγουρα τον ορο spanking, που χρησιμοποιείται και εφαρμόζεται ευρέως στο σεξ.

Εάν είναι κάτι που εσένα προσωπικά σε εξιτάρει και σε ερεθίζει ακόμα περισσότερο, ώστε να φτάσεις σε πιο έντονο οργασμό, διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι 3 στάσεις που θα βοηθήσουν τον σύντροφό σου να σε… περιποιηθεί καταλλήλως!

Μην ξεχνάς ότι πρόκειται και για ένα παιχνίδι σεξουαλικής υποταγής, όπου δίνεις τη δυνατότητα στον παρτενέρ σου, φυσικά κατόπιν συνεννοήσεως, να σε… υποτάξει.

Τι είναι;

Ας αρχίσουμε, όμως, από τα βασικά: Τι ακριβώς είναι το spanking, για όσες μπορεί να μην γνωρίζουν. Πρόκειται για τον «επιστημονικό» όρο του έντονου και γρήγορου χτυπήματος σε διάφορα σημεία του σώματος και κυρίως στα οπίσθια.

Αυτό, εξάλλου, είνα και το… σημείο όπου εστιάζουν οι στάσεις που ακολουθούν.

  1. Στα τέσσερα

Κλασική στάση, πολυδοκιμασμένη και ιδανική για αυτό που μόλις σου περιγράψαμε. Πάρε τη γνωστή σου… θέση και απόλαυσέ το όσο το δυνατό περισσότερο. Για να το ευχαριστηθείς πιο πολύ μπορείς να χαμηλώσεις ακόμα περισσότερο την κοιλιά σου, ανυψώνοντας τα οπίσθιά σου. Έτσι χαρίζεις στον καλό σου μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων!

  1. Ανάποδο «Γ»

Κάτσε ανάποδα σε έναν καναπέ ή καρέκλα και ξάπλωσε προς τα πίσω, σηκώνοντας τα πόδια σε ορθή γωνία με το σώμα σου, ώστε τα οπίσθιά σου να ακουμπούν στην πλάτη του καθίσματος. Εκείνος παίρνει θέση πίσω από τον καναπέ, ενώ – καθώς διεισδύει – σου δείχνει παράλληλα «ποιος είναι το αφεντικό»…

  1. Το «πλυντήριο»

Μια ελαφρά παραλλαγή της πρώτης στάσης! Όρθια, γέρνεις προς τα μπροστά ακουμπώντας με τους αγκώνες σου στο πλυντήριο ή στον πάγκο της κουζίνας. Και αυτή η στάση είναι ιδανική για spanking, καθώς αφήνεις τα οπίσθιά σου απολύτως εκτεθειμένα στις ορέξεις του καλού σου.

Προσοχή! Επειδή οι καιροί είναι… πονηροί , φυσικά και δεν ξεχνάς ποτέ το προφυλακτικό, καθώς ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ΣΜΝ καραδοκούν. Επίσης, εννοείται πως ό, τι κάνεις το κάνεις εάν και εφόσον το θέλεις, χωρίς να σε πιέσει κανείς για αυτό!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα