«Ιερή» οργή Αμβρόσιου κατά Πολάκη: Aστοιχείωτος και αγράμματος

12 Δεκεμβρίου 2017

Σκληρή επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πραγματοποιεί μέσω του blog του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ο ιεράρχης "στολίζει" τον αξιωματούχο της κυβέρνησης με διάφορα "κοσμητικά", ενώ ολοκληρώνει την παρέμβασή του με μια παραίνεση.

Αφορμή για την έκρηξη του Αμβρόσιου στάθηκε μια δημοσίευση του κ. Πολάκη μετά τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, στην οποία έριχνε ευθύνες για την χρεοκοπία της Ελλάδας σε μερικούς ιεράρχες.

Ο κ. Αμβρόσιος χαρακτηρίζει τον υπουργό «μάγκα», «αγράμματο» και «αστοιχείωτο» και επισημαίνει ότι στις προσευχές έχει προστεθεί ειδική ικεσία «υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων και απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικής αποχρώσεως, των μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων δεν παραλείπει να μιλήσει και για το προσφυγικό χαρακτηρίζοντας «αγαπημένα παιδάκια» της κυβέρνησης τους μετανάστες, τονίζοντας με έμφαση ότι «οι Έλληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν».

Ο κ. Αμβρόσιος κλείνει την ανάρτησή του με μία παρέμβαση στον κ. Πολάκη: «Μάθετε να γράφετε τη λέξη θεός μέ κεφαλαίο το Θ, νά γράφετε δηλ. η οργή του Θεού καί όχι "η οργή του θεού"!!!!!».

Και προσθέτει: «Κύριε Υπουργέ, στους ανθρώπους μπορείτε να συμπεριφέρεσθε σαν μάγκας, όχι όμως καί προς τον Θεόν!».

Πηγή: nooz.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Philip Sidney
Η Σκέψη της ημέρας
Philip Sidney
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....