Σε ποια μέρη αυνανίζονται οι γυναίκες (μαρτυρίες)

Ως γνωστόν ο αυνανισμός είναι (και για τα δύο φύλα) ίσως η πιο φυσιολογική συνήθεια, με την οποία όχι μόνο φτάνεις σε οργασμό, αλλά έχεις και τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το σώμα σου και τι ακριβώς σε ερεθίζει σεξουαλικά.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, θα πρέπει να τον απενοχοποιήσεις και να αρχίσεις να τον απολαμβάνεις σε καθημερινή βάση.

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι εάν οι γυναίκες το κάνουν. Αυτό είναι λίγο-πολύ δεδομένο. Το ζήτημα που προκύπτει είναι σε ποια μέρη επιλέγουν να το κάνουν. Εάν μέχρι σήμερα είχες υπόψη σου το κρεβάτι και την μπανιέρα σου, οι αληθινές μαρτυρίες που ακολουθούν θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τους χώρους γύρω σου.

1. Στη δουλειά

«Εκείνο το πρωί ήμουν πολύ ερεθισμένη», λέει η Αλεξάνδρα, 26 ετών. «Επειδή είχα αργήσει να ξυπνήσω και δεν είχα προλάβει να… παίξω στο σπίτι μου, πήγα στη δουλειά εντελώς θολωμένη. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν εμφανίστηκε το παιδί που φέρνει τους καφέδες, που μ αρέσει πολύ. Δεν άντεξα… Πήγα στην τουαλέτα και έφτασα σε έναν τρελό οργασμό»!

2. Σε κατάστημα ρούχων

Η Ιωάννα, 31 ετών, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έχει αυνανιστεί σε κατάσημα με ρούχα. «Είχα πάει να αγοράσω ένα παντελόνι και μπαίνοντας στο δοκιμαστήριο για να δω αν μου κάνει, για κάποιον λόγο είδα ότι ήμουν αρκετά υγρή. Ε, αυτό ήταν. Αυνανίστηκα χωρίς να με καταλάβει κανείς και είχα από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής μου».

3. Στο αυτοκίνητο

«Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο κάπου κολλημένη στην κίνηση της Κηφισίας, μου ήρθε μια απίστευτη διάθεση να χαϊδευτώ και να τελειώσω. Ευτυχώς, εκείνη τη μέρα φορούσα φούστα, καθώς ήταν αρχή καλοκαιριού. Διακριτικά έβγαλα το εσώρουχο μου και με το χέρι μου έφτασα σε οργασμό», αποκαλύπτει η Μαίρη, ετών 42.

4. Στο θέατρο

Η Μιράντα, 25 ετών, πήγε να δει μια θεατρική παράσταση με το αγόρι της, αλλά τελικά δεν άντεξε! «Όπώς καθόμασταν δίπλα-δίπλα και μου άγγιξε το χέρι, ερεθίστηκα. Πολύ διακριτικά, όπως καθόμουν σταυροπόδι, άρχισα να τρίβω τα μπούτια μου μεταξύ τους. Μετά από λίγο τελείωσα», μας λέει.

5. Σε φιλικό σπίτι

«Είχα πάει για μια επίσκεψη στο σπίτι ενός φιλικού ζευγαριού. Καθώς μιλάγαμε, εκείνοι άγγιζαν ο ένας τον άλλον κα αυτό με ερέθισε. Ζήτησα συγγνώμη, πήγα μέχρι την τουαλέτα τους και μέσα σε πέντε λεπτά είχα γυρίσει… πλήρως ανανεωμένη», εξομλογείται η 34χρονη Ζέτα.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα