Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Διαπληκτισμός Κωνσταντοπούλου με ΜΑΤ (Βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2017

Έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών συγκεντρώθηκε κόσμος που αντιδρά στους πλειστηριασμούς παρά την απόφαση του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου για αναστολή της διαδικασίας.

Ένταση σημειώθηκε αρχικά όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν με κλούβα την είσοδο στο Ειρηνοδικείο, μην επιτρέποντας την είσοδο ούτε και σε δημοσιογράφους.

Η είσοδος στους δημοσιογράφους επετράπη μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, ενώ στο ειρηνοδικείο πέρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε έντονο διαπληκτισμό με τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Ο συμβολαιογράφος, Χαράλαμπος Κριμπάς, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει δύο πλειστηριασμούς, όπως δήλωσε αρνήθηκε να προχωρήσει στη διαδικασία καθώς, όπως ανέφερε, ασκήθηκε ψυχολογική βία και εμποδίστηκε η προσέλευση κόσμου σε δημόσια διαδικασία, αλλά και επειδή, όπως είπε, πρόκειται για πρώτη κατοικία και αφορά σε χρέος 200.000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός αφορούσε σε οφειλή ιδιώτη σε ιδιωτική εταιρεία.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και τελικά ανεστάλη, ήταν τα Γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων για οφειλές άνω των 100.000 που αφορούν δεδουλευμένα σε εργαζόμενους, δήλωσε ο συμβολαιογράφος.

 

Πηγή: news247.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...