Πώς μπορώ να κάνω squirting την ώρα του σεξ;

Πώς μπορώ την ώρα του σεξ να καταφέρω να κάνω squirting;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γυναικεία εκσπερμάτωση ή squirting ονομάζεται η συσσωρευμένη εμφάνιση υγρών, που βγαίνουν από τον κόλπο της γυναίκας στη διάρκεια ή στο τέλος της σεξουαλικής πράξης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, λανθασμένα το squirting έχει συνδεθεί με τον γυναικείο οργασμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει οργασμό η γυναίκα για να καταφέρει να κάνει squirting, να φτάσει δηλαδή στην «εκσπερμάτωση».

 

Βασικές πληροφορίες για το squirting

Από εκεί κι έπειτα, υπάρχουν κάποια στοιχεία που οφείλεις να γνωρίζεις, πάντα σε σχέση με τη συγκεκριμένη διαδικασία:

  • Τα υγρά του squirting μοιάζουν με τα ούρα, όμως είναι πιο διάφανα και δεν έχουν έντονη μυρωδιά. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή προσομοιάζει με την διαδικασία της ούρησης, τα υγρά αυτά φεύγουν από την ουρήθρα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αυτό συμβαίνει, η γυναίκα νομίζει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα για την ανάγκη της.
  • Σπάνια, κατά το squirting, τα υγρά εκτοξεύονται με την… ορμή που βλέπουμε στις ταινίες πορνό. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά πολύ σπάνια, ενώ ο συνηθέστερος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η γυναικεία εκσπερμάτωση είναι με το να σχηματίζεται μια μικρή «λιμνούλα» από υγρά μπροστά από τον κόλπο.
  • Το squirting, γενικότερα, δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά δεν είναι και εντελώς ασυνήθιστο. Πάντως, είτε κάνεις squirting, είτε όχι, σίγουρα θα έχεις οργασμό, εκτός κι αν συντρέχουν άλλοι σωματικοί ή ψυχολογικοί λόγοι.

Πώς θα το πετύχεις

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όποια τεχνική κι αν χρησιμοποιήσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να πετύχεις squirting. Γενικότερα, από μαρτυρίες γυναικών προκύπτει το κοινό στοιχείο ότι θα πρέπει να υπάρξει ερεθισμός του σημείου G, που όπως έχουμε αναφέρει ξανά βρίσκεται μεταξύ του εσωτερικού του κόλπου και του τραχήλου.

Μια καλή δοκιμή, πάντως, είναι κατά την ώρα του αυνανισμού να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου τρίβοντας και ερεθίζοντας το συγκεκριμένο σημείο, ενώ σε περίπτωση που κάνεις σεξ, ζήτα από τον σύντροφό σου με το πέος του να κάνεις μικρές κυκλικές κινήσεις, προσφέροντας ουσιαστικά ένα είδος μασάζ στον τράχηλό σου.

Για να κάνεις squirting, καλό θα είναι να δοκιμάσεις το «ιεραποστολικό» σεξ και ίσως κάποιες παραλλαγές του, όπως το να είσαι ξαπλωμένη σε κάποια επίπεδη επιφάνεια (π.χ. ένα τραπέζι) με τον σύντροφό σου να πετυχαίνει, ευρισκόμενος ανάμεσα στα πόδια σου, την κίνηση που χρειάζεται, ώστε με το πέος του να σε κάνει να «εκσπερματώσεις».

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.gurl.com

 

Σχετικά άρθρα