Άρχισε δίαιτα η Kim

Έτοιμη να αποκτήσει την παλιά της φόρμα και σιλουέτα είναι η Kim Kardashian που στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της την παρακολουθήσαμε πολλάκις να ξεσπάει σε κλάματα για τα “χάλια” που είχε γίνει, σύμφωνα με τις δικές της εκτιμήσεις.

Έτσι ζήτησε από συγγενείς να απομακρύνουν οτιδήποτε παχυντικό βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου ξεκινώντας τη δίαιτα από τη στιγμή ακόμη του τοκετού! Μάλιστα, φημολογείται ότι ζήτησε απ’ όσους την επισκέπτονται να μην της φέρνουν γλυκά. Επιπλέον, δεν κρατιέται να αρχίσει το γυμναστήριο ώστε να διευκολύνει την απώλεια βάρους αν και ακόμη δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Λέγεται ότι μαμά και κόρη θα μείνουν στο μαυευτήριο ώσπου το βρέφος να αποκτήσει ένα φυσιολογικό βάρος και να μπορεί να βγει από τη θερμοκοιτίδα, καθώς γεννήθηκε πέντε εβδομάδες νωρίτερα. Κι ενώ οι δυο γυναίκες της ζωής του Kanye West ξεκουράζονται… ο ίδιος έχει επιστρέψει στη δουλειά. Έχει τόση έμπνευση από τη γέννηση της κορούλας του που μέσα σε πέντε ημέρες έχει ήδη γράψει τέσσερα τραγούδια.

Εν τω μεταξύ πηγή ανέφερε στο People ότι τώρα πια ο ράπερ σχεδιάζει τον γάμο τους, καθώς θέλει σαν τρελός να την παντρευτεί, ενώ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της και είναι πολύ περιποιητικός μαζί της. Κι ενώ νωρίτερα δεν ήθελε ούτε να το ακούσει τώρα συμφώνησε να μετακομίσουν οικογενειακώς στην έπαυλη της πεθεράς του Kris Jenner, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της έπαυλής τους στο Μπελ Αιρ, καθώς πλέον του φαίνεται πολύ καλή ιδέα.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα