Σεξ κάτω από τα σκεπάσματα: 4 ιδανικές στάσεις!

Επειδή τώρα που είναι (σχεδόν) χειμώνας και η θερμοκρασία έχει πάρει την…. κατιούσα, θέλεις να κάνεις σεξ, αλλά κρυώνεις κιόλας, διάβασε ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, χωρίς να ξεπαγιάσεις.

  1. Το «ιεραποστολικό»

Κλασική και δοκιμασμένη στάση, εγγυάται οργασμό και σεξουαλική απόλαυση. Ιδανική και για να μείνετε στα ζεστά, αφού το μόνο που έχει να κάνει ο καλός σου, καθώς έχει πάρει θέση από πάνω σου, είναι να τραβήξει τα σκεπάσματα μέχρι τα κεφάλια σας, καλύπτοντάς σας με αυτά.

  1. Το «κουτάλι»

Η στάση αυτή ενδείκνυται για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όχι μόνο γιατί είναι ιδανική για να απολαύσεις το σεξ, αλλά και γιατί βολεύει απίστευτα για να κάνεις αγκαλίτσες με τον σύντροφό σου κι έτσι να ζεσταθείτε και οι δύο περισσότερο. Ξάπλωσε, λοιπόν, στο ένα πλευρό και άστον να πάρει θέση από πίσω σου, ακουμπώντας το στέρνο του στην πλάτη σου. Μην ξεχνάς να τουρλώσεις τον ποπό σου προς το πέος του, ώστε να διευκολύνεις τη διείσδυσή του. Ρίξτε μια κουβέρτα από πάνω σας και είστε έτοιμοι.

  1. Βγες από πάνω

Στην στάση αυτή ο οργασμός σου είναι εγγυημένος και μάλιστα συνδυασμός οργασμών, καθώς πετυχαίνεις κολπικό και κλειτοριδικό. Βάλε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα και ξάπλωσε από πάνω του, ακουμπώντας ολόκληρη. Βάλε τους αγκώνες σου δεξιά και αριστερά του και ξεκίνα να κουνιέσαι στον ρυθμό και την ένταση που θέλεις. Ρίξε και την κουβέρτα από πάνω έτσι ώστε να σας καλύπτει και… καλό βόλι!

  1. Η στάση του λωτού

Και στην περίπτωση αυτή, απολαμβάνεις σεξ και ζεστασιά. Πώς; Πολύ απλό… Ο σύντροφός σου κάθεται στο κρεβάτι οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι στην αγκαλιά του «τυλίγοντάς» τον με τα πόδια σου. Και πάλι ο ρυθμός και η ένταση είναι στο δικό σου.. χέρι, ενώ όπως είστε αγκαλιασμένοι μπορείς να περάσεις την κουβέρτα γύρω από το σώμα του καλού σου.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα