Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Δεν αργεί η ώρα που ο Ζοάν Βερδού θα απαντήσει εάν δέχεται την πρόταση του Ολυμπιακού, με το θέμα να παραμένει ανοιχτό όσο ο Καταλανός μέσος δεν βρίσκει πρόταση που να τον ικανοποιεί από την Ισπανία που είναι η προτεραιότητά του. Νέα σενάρια για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης και της βιγιαρεάλ κυκλοφορούν στην Ισπανία, αλλά τίποτα το συγκεκριμένο και μακριά από τους όρους τους συμβολαίου που έχει προτείνει ο Ολυμπιακός στον 30χρονο άσο.

Μάλιστα η ιστοσελίδα fichajes.net έχει σημερα ρεπορτάζ σχετικά με τον Βερδού, λέγοντας ότι εξετάζει τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Σουθάμπτον καθώς από την Ισπανία έχει υποχωρήσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ατλέτικο και η Βαλένθια. Κι ότι το έχει πάρει απόφαση πως θα παίξει εκτός ισπανικής λίγκας.

Εν τω μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στη Γαλλία, όπου αναμένεται να έχει επαφές με τον Κριστιάν Καρεμπε και τον Πιερ Ισά, αλλά πιθανώς και να κάνει κινήσεις προς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Εικάζεται ότι ο Βρέντζος θα μιλήσει με τη Νανσί για τον Γιοάν Μολό, αλλά ίσως υπάρξει συζήτηση και για άλλες περιπτώσεις παικτών από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Αργεντίνο μάνατζερ Φερνάντο Κονσεντίνο για να ακούσουν τις μεταγραφικές προτάσεις του, ενώ στο πρόγραμμα είναι οι τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Μανιάτη ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα