Η κακή διατροφή της εγκύου αίτιο διαβήτη στο παιδί

<table cellspacing="0" cellpadding="5">
<tbody>
<tr>
<td valign="top"> </td>
<td valign="top">Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη μεγάλη σημασία της καλής διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ιδίως σε ό,τι αφορά στην μείωση του κινδύνου ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 αργότερα στη ζωή του παιδιού.<br /><br /> <br /><br /> Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge ανακάλυψαν ότι η κακή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο οι βασικές γενετικές αλλαγές συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της γήρανσης.<br /><br /> <br /><br /> <strong>Διαβάστε περισσότερα στο <a href="https://boro.gr/η-κακή-διατροφή-της-εγκύου-προκαλεί-δι/" target="_blank">boro.gr</a></strong></td>
</tr>
</tbody>
</table>

Σχετικά άρθρα