Η κακή διατροφή της εγκύου αίτιο διαβήτη στο παιδί

22 Ιουνίου 2013
  Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη μεγάλη σημασία της καλής διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ιδίως σε ό,τι αφορά στην μείωση του κινδύνου ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 αργότερα στη ζωή του παιδιού.



Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge ανακάλυψαν ότι η κακή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο οι βασικές γενετικές αλλαγές συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της γήρανσης.



Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +19862+3157 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ