Αποθεώνει τον Μαρινάκη !!!

Πριν από τρία χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε… μεταγραφικό σεφτέ ως μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με την απόκτηση του Φρανσουά Μοντεστό. Ο Κορσικανός έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τονίζοντας μάλιστα πως “δεν είχα ποτέ στο παρελθόν τέτοια σχέση με άλλον πρόεδρο”.

“Ο κ.Μαρινάκης είναι σωστός άνθρωπος. Ήμουν η πρώτη του μεταγραφή. Κερδίσαμε τα πάντα μαζί. Του άρεσε το πάθος μου και ότι έπαιζα για την ομάδα. Από την πρώτη ημέρα μου στάθηκε. Μου έλεγε να μη με ανησυχεί τίποτα. Είναι πολύ καλό πρόσωπο. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν τέτοια σχέση με άλλον πρόεδρο. Ό,τι πρόβλημα υπήρχε, μου έλεγε: “Θα το φτιάξω”.

Φυσικά και θα γυρίσω μία μέρα. Με αυτούς τους ανθρώπους θέλω να συνεργαστώ ξανά και ειδικά με τον κ.Μαρινάκη. Είναι μεγάλη μου τιμή να υπάρχει αυτή η πρόταση. Δεν έχουν όλοι αυτή την τύχη”, είπε στη “Real” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Ισά – Καρεμπέ… “Ο Πιέρ θα δουλέψει μαζί με τον Κριστιάν που έχει καλές σχέσεις με μεγάλους συλλόγους. Έχει το ταλέντο γι’ αυτό. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Είναι μία πολύ καλή επιλογή”.

Πηγή: www.sport.gr

Σχετικά άρθρα